Du er her
Hjem > Nyheter > Advokat i Facebook-feide med Fylkesnemnda

Advokat i Facebook-feide med Fylkesnemnda

KJEMPER MOT FYLKESNEMNDA: Det er svært betenkelig at er organ som skal skape en betryggende og tillitsskapende prosess, bryter loven på et så avgjørende punkt selv. Klienten min gråter og har mistet all håp, sier advokat Farhad Shariati. Fylkesnemnda i Trondheim har fattet et vedtak om utestenge ham fra saker som går for nemnda.
FOTO: PRIVAT
Advokat Farhad Shariati (36) kalte Fylkesnemnda i Trøndelag for inkompetente på Facebook. Dette er medvirkende årsak til at de nå nekter ham advokatoppdrag i nemnda.
– De fratar meg levebrødet mitt for at jeg bruker ytringsfriheten min, og de har heller ikke hjemmel for beslutningen. Vedtaket er ulovlig, sier Shariati til VG.

Trønder-advokaten har havnet i konflikt med Fylkesnemda i Trøndelag som stiller spørsmål ved Shariatis evne til å utføre yrket sitt.

Fylkesnemnda har besluttet at advokaten har fått en midlertidig nektelse som gjør at han ikke kan føre saker for klienter som skal ha sakene sine behandlet hos dem.

Siden 2015 har han ført 15 saker for nemnda.

Les resten av artikkelen på VG

RETTSSIKKERHET: – Det skjer mye uhjemlet maktdemonstrasjon i Trondheim som bør belyses for å skape større rettssikkerhet for våre borgere, hevder advokat Farhad Shariati
FOTO: PRIVAT

Comments

comments

One thought on “Advokat i Facebook-feide med Fylkesnemnda

  1. This is ridiculous!

    There is a chance for Fylkesnemnda being afraid of losing cases in courts as the lawyer could really prove child welfare services have acted incompetent. So they decide to ban this lawyer from Fylkesnemnda, hoping he will not be able to bring more cases further…
    It seems to be pretty impossible to wash off this assumption, and was it the case it was far more harmful for the society…

Top
Translate »