Du er her
Hjem > Annet > BV Ansatte > Her blir jenta (6) manipulert av en psykolog!

Her blir jenta (6) manipulert av en psykolog!

I videoen ser man seks år gamle jenta i den tid ble presset til å si noe som ikke hadde skjedd. Psykologen Turid Kavli i  videoen, driver å planter minner i barn om overgrep.

– Du må si det, skjønner du, ellers blir vi aldri ferdige, sier Kavli til jenta i videoen som ble tatt opp rundt 2002.

Jenta er redd og føler seg presset, men hun er ærlig i videoen og svarer: -Men jeg har ikke gjort det. Kavli svarer tilbake for å trøste jenta: – Vi mener ikke at du har gjort noe gærent, sier hun ti jenta – men noen har gjort noe.

Hun fortsetter med å forklare til jenta at det er viktig å være ærlig, slik at legen kan få ta en sjekk på henne: – Så legen kan se at det skjedd noe med rumpa di, sier Kavli.

I fire timer satt jenta i avhør, og svarte 22 gonger at det ikke hadde skjedd noe, men til slutt måtte jenta lyve for å bli ferdige med avhøret. Dette fikk Turid Kavli Kongens fortjenestemedalje for.

Videoen ble publisert på Youtube for å gjøre folk oppmerksom at psykologer som har en tilknytning til barnevernet er med å manipulere barn til å beskrive om overgrep. Videoen skremmer mange, særlig til dem som ikke vet hvordan systemet er.

Comments

comments

4 thoughts on “Her blir jenta (6) manipulert av en psykolog!

  1. Dette gjør vondt å se på!! 🙁 Trodde det var så viktig at psykologene som tar “avhør” av barna ikke skulle legge ord i munnen på barnet, men denne dama her truer barnet til å fortelle henne det hun selv vil høre. “Vi kommer til å sitte her veldig lenge, hvis ikke du forteller!!” Skremmende!

  2. Jeg hadde virkelig håpet på at de hadde mer “hjerte” i slike saker og en trenger ikke være rakettforsker akkurat for å se å høre at denne jenta bare sier det hun føler hun Må for å slippe hjem. 4 timer i avhør for ei lita jente skulle vel heller Aldri vært lovlig??
    dessverre skjer falske anklager fremdeles 🙁

  3. Barnevernet bestå av mennesker som for svært manges vedkommende ikke er kvalifiserte til å jobbe der. Skremmende at barna skal oppleve disse uverdige forholdene. Det eksisterer ikke en oppegående tilsynsordning for barnevernet. Det er fylkeslegene som har ansvaret, men der er de ansatte like lite kvalifiserte til å ivareta tilsynsplikten.

  4. Dete er en gallskap ……dem har manipulert også min sønn på 3 års hans alder …i flere timer saksbehandlen i barnevernet han sakte sel ..og min advokat fikk skjok når han hørte jeg får veldig vunt og jeg vil ha min sønn i mine arm som han har vært starten når komt i verden :'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(

Top
Translate »