Du er her
Hjem > Meninger > Hva er å ha ansvar?

Hva er å ha ansvar?


Hva er å ha ansvar?

Politiet bruker nå store ressurser på å avgjøre om jeg kan ha ytret meg på en eller annen måte som kan oppfattes å være krenkende, eller truende. Tønsbergs Blad skriver “Han har fire anmeldelser mot seg og etterforskningen har pågått i to år.” sikkert, mange avhør, osv osv , og har ikke kommet til noen endelig beslutning ennå, om de skal påtale min formulering i skriftlig form. Bevisene er klare, de er skriftlige tatt ut av sin sammenheng. Men satt sammen til noe annet, så kan de sikkert brukes til noe…

Jeg er mann og står for hva jeg sier og gjør, og tar selvfølgelig konsekvensene for det jeg gjør. Det er mitt valg, hver gang jeg setter meg ved tastaturet, etter å ha lest rapporter og snakket timesvis med fortvilte barn og foreldre som kontakter meg….Og det er mye dokumenter og mange som har fortalt meg historiene deres……Og det er et ansvar å formidle denne frustrasjonen videre, og svært få vet hvor mye jeg dekker over av overgrep fra det offentlige og folk i barnevernet, for ikke unødig måtte møte politiet… For det er overgriperne de beskytter. For jeg har ikke sett i Dagbladet eller andre aviser at barnvernansatte, politikere, folk i kommunens administrasjon eller politiet er tiltalt etter straffeloven for tjenesteunnlatelse eller kriminelle forhold, selv om politiet i avhør har fått dette dokumentert til gangs…….

Så hva er å ha ansvar? Hva vil det i praksis si, å ha en stilling i vårt samfunn som har stor innflytelse på andre menneskers ve og vel? Solveig Horne har klart og tydelig uttalt i senere tid til media, at de har delegert ansvaret for barnevernet til Rådmennene og kommunene… Så hvem er da de? Og hvilket ANSVAR har de? Må de i fengsel for lovbrudd og gjerninger som deres underordnede har gjort? Må disse stå til ansvar når familier krenkes og barn tar sitt liv som følge av den behandlingen DERES ansvar hviler under? Hva er å ta ansvar?

Hvem tar straffen for at f eks Rådmannen i Tønsberg anmelder meg for å ha navngitt Teamlederen, BV lederen og saksbehandleren som opprettet falsk sak på meg, vitnet falskt, en rekke grove trusler mot min familie osv osv? Det er fylkesmannen i Vestfold som konkluderte med lovbrudd fra kommunens folk. Men jeg ble altså anmeldt for å fortelle om hvem som gjorde det. Men disse 3 ble ikke anmeldt for selve handlingen. Rådmannen valgte motangrep i stedet…
Kommunen har valgt å bruke store summer på kjendisadvokat for å føre falsk sak for retten for å tie meg og få til besøksforbud… Den falske anmeldelsen er avdekket og politiet har fått bevisene, og BV lederen tapte i retten, men det fikk ikke noe konsekvens for Henne.. Hun ble ikke anmeldt eller tiltalt……Men hun har stått på fremsiden av landets største aviser som “offer” og ber om beskyttelse, og går med voldsalarm. Det er godt at denne alarmen ikke er automatisk, og slår ut om en overgriper og kriminell skulle nærme seg. For den sitter jo fast på en av de verste…..

Det hviler et stort ansvar på dem som påtar seg et slikt arbeid….I England ventet politiet på en “naturlig bortgang” selv om de visste om serieovergriperen Jimmie Saville… Han ble hyllet av hele folket, før sannheten kom frem……..Det er vel slik med de kommunalt ansatte som får gå av med pensjon ol, før de blir ansett for å være for gamle til å ta ansvaret for alle overgrep som er gjort under deres ledelse og oppsyn…….

Men når Politiet beskytter overgriperne og de som har såkalt ansvar, hvem er det da som beskytter de virkelige ofrene? Hvem skal man gå til, hvem skal forsvare barn, familie, slekt og venner, når folk uten tilsyn og kontroll ser sitt snitt til å tjene mer penger, eller la noen av sine venner få ønskebarnet de drømmer om…?
Hva er å ha ansvar? Hvem skal rydde opp, når den ansvarlige for overgrepene på min og andres familier nå går av med pensjon? Sikkert meg stor sluttpakke, etter det enorme ansvaret………

Jeg skulle ønske jeg kunne skrevet det jeg vet……, men jeg skal ha det til en eventuell rettssak. og om det ikke blir for åpne dører, så legger jeg opptak og dokumenter ut på nett…..

For jeg måtte høre på Kommunaldirektøren snakke om hets og trusler mot barnevernet. Og BV leder som måtte gå med voldsalarm på seminaret om vold i nære relasjoner….Jeg er den gale mannen fra Tønsberg. Og de som stod på scenen var vel de som skulle ha vært inne til “alternativ til vold selv…..” For jeg kjenner deres historier godt…..

For De farligste i samfunnet er ofte ikke dem som pekes på som farlige, det er ofte dem som fremstår som fromme, som gir og mottar priser for sine medmenneskelige arbeid….. Som ikler seg fine kjeder, og pryd…. Og som prater varmt om nestekjærlighet og plikten til å varsle om potensielle overgrep, som de kan starte sak på……

“Takke meg til å forholde meg til en ærlig sadist, enn en falsk samaritan……..” Da vet man hva man har med å gjøre……

To år har gått siden kommunaldirektøren lovet å rydde opp etter sine ansatte… Den eneste han har snakket utrolig mye dritt om, er meg….. (Det satt to venner av meg ved siden av ham og rådmannen på brygga i Tønsberg, og fortalte hva de snakket om..Telefoner er fine i dag 🙂 )

Jeg skal feire kommunaldirektørens avgang. Men vet jo at han er med i ansettelsesprosessen av den nye…….. Og dekke seg selv, det er noe de kan…. Og frita seg selv for å måtte stå til ansvar, det er deres nettverks sin oppgave, som en gjenytelse for alt som er ytt.. Det er slik makten fungerer. Og vi står tilsynelatende maktesløse igjen……….Tenk om politiet kunne bruke sin kapasitet til å granske hva vi påpeker..

Gud tilgi dem IKKE, de vet så forbannet godt hva de gjør……

Comments

comments

One thought on “Hva er å ha ansvar?

  1. Artikkel 10 i EMRK er din venn.
    Husk at inngrep i ytringsfriheten må være nødvendig på saken nivå i henhold til tolkningen av den internasjonale traktaten i rettspraksis fra EMD.

Top
Translate »