Du er her
Hjem > Om oss

www.barnefjern.org

Kritiske ytringer om barnevernet
Kritiske ytringer om barnevernet

Hvem skal ha lov til å kritisere samt beskrive erfaringer og evalueringer av kommunalt ansatte og andre personer som er ansatte til å gjøre en jobb innen barnevernet, for eksempel profesjonelle aktører som dommere, polititjenestemenn o.a. som klart går utenfor sine fullmakter, bryter lover og forpliktelser for store deler av befolkningen!

Skal bare det tause ’media’ ha lov til det?

Skal de som er ofre i dette totalitære ’system’ også få lov å uttale seg??

Det mener vi så her vil vi publisere artikler om barnevernet, barneverns ofre, og alt som har med barnevernets overgrep å gjøre, inkludert kritikk av barnevernsansatte og andre som er involvert i barnevernssaker direkte eller indirekte. Jfr Personvernnemdas vedtak i 2005 samt påfølgende høyesterettsdom, så er dette fullt lovlig.

Vi vil bidra til at vi kan få en offentlig debatt om problematikken rundt barnevernet i Norge.

Formålet er å påvirke opinionen og diskusjonen i det offentlige rom.

Nettstedet etablert som et alternativ til den etablerte pressens omtale av denne typen saker.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Barnefjerm - kritikk av barnevern
Barnefjerm – kritikk av barnevern

“According to the “Fair Use” clause of International Copyright Law, the authors declare that the use of the photos, videos and information in this academic research are analyzed for purposes of “criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, or research” according to Section 107 of Title 17 of the US Code.”

Top
Translate »