Du er her
Hjem > Nyheter > Vil permittere rådmannen i saken om Sogn barnevern

Vil permittere rådmannen i saken om Sogn barnevern

UROVEKKENDE: Sogndal Frp mener det er urovekkende når det blir stilt spørsmål til rådmann Jostein Aanestad sin handtering og troverdighet i sakene knyttet til Sogn barnevern. Styret i Sogndal Frp ber nå om at rådmannen trer til side i den videre prosessen, heter det i brevet som er underskrevet av Rita Navarsete og Idar Kollsete, på vegner av styret i Sogndal Frp. (Arkivfoto)

Sogndal Frp krever at rådmann Jostein Aanestad i tida fremover ikke skal ha noe å gjøre med saker knyttet til Sogn barnevern.

Styret i Sogndal Frp skriver i et brev til ordfører Jarle Aarvoll at dette, slik Sogndal Frp ser det, vil være den mest ryddige veien å gå, også med tanke på å rette opp igjen tilliten til vertskommunen Sogndal.

 

– Dypt uroet

“Sogndal Frp er sammen med svært mange i Sogndal og i nabokommuner dypt uroa over situasjonen Sogndal er kommen i som vertskommune for Sogn barnevern”, heiter det i brevet der styret påpeker at det er urovekkende når det blir stilt spørsmål til rådmannen sin håndtering og troverdighet i sakene. I brevet ble det vist til den føreløpigee rapporten fra Fylkesmannen og til barnevernssaken som endte med dødsfall.

 

Tre til side

Styret i Sogndal Frp ber om at rådmann Jostein Aanestad trer til side i den videre prosessen som skal finna fakta om hva som har hendt i Sogn barnevern.
Styret i lokalpartiet ber ordfører Jarle Aarvoll (Ap) følge opp saken:
“Som øverste tillitsvalgt i Sogndal ber vi om at du sørger for at dette skjer”.

Comments

comments

Top
Translate »