Du er her
Hjem > Nyheter > 12 åring brutalt hentet av barnevernet

12 åring brutalt hentet av barnevernet

I går ble en 12 år gammel gutt uten juridisk grunn brutalt tatt bort fra sin mor og far.

I en Facebook-video sier den kanadiske moren at hun holdt sin 12 år gamle sønn hjemme fra skolen og hjemmeunderviste ham, fordi han mottok dødstrusler fra klassekamerater. I en kommentar på Facebook skrev hun at hun bare har undervist ham hjemme kort tid etter nyttår, og at hun hadde informert Barnevernet om dette.

Men i stedet for å tilby hjelp til familien i å finne en løsning med den dårlige situasjonen på skolen, kom myndighetene for å fjerne gutten fra hans foreldre. Som det kan ses i videoen, sønnen løper bort og de to saksbehandlere jager ham og endelig takler de han og en av de to sitter på toppen av ham for å forhindre at han unnslipper, og gutten skriker i totalt fortvilelse. En 12 år gammel gutt! En gutt som ble plaget og truet på skolen er nå blitt brutalisert og angrebet av norske myndigheter.

Norges barnevernstjeneste, “barnevernet”, jager gutten ved hjelp av politiet. Det virker ikke som om de kan forstå hvor traumatiserende dette vil være for barnet. Tilsynelatende ser dette ut som Norges tolkning av “Barnets Beste”. Bare fordi han ikke gikk i skole, og foreldrene nå underviste han hjemme i stedet, vurderte Norges barnevern dette som en form for forsømmelse.

Moren, Terese Kristiansen, forklarer: “Mitt eneste barn skulle sende dette brevet til Norges barnevern.”

Guttens brev til barnevernet, hvor han spør dem om å stoppe den pågående sjikane av hans familie:

«Min familie har blitt plaget av deg siden jeg og min familie kom til Norge for aller første gang. Jeg kan ikke forklare hvordan familien min lider på grunn av deg. Din stat gjør det umulig for meg å lære i skolen og hjemme. Så igjen vil staten din ikke la mamma få jobbe, og dette gjør oss fattige. Moren min er syk og trøtt av din sjikane. Min far er også. Hans hår faller ut av stress forårsaket av staten din. Det er meningen at vi vil stoppe med å være sjikanert av deg bare fra noen store ting som UDI og NAV og min skole.
Vi ønsker å være fri. Vi føler at vi blir holdt fanger her i Norge. For det andre er jeg redd som skit når du slår på døren og trakasserer oss. Jeg føler at Jerry musen og dere er Tom katten. Jeg føler at du prøver å spise meg og jeg løper for å hjemme meg. Dette er nok, vi kan ikke stå på det. Jeg rister alltid når jeg er hjemme på grunn av deg og jeg føler meg ikke trygg med dere pustende ned i nakken min.

Kai ”

„My family has been harassed by you since me and my family came to norway for the very first time. I can’t explain how my family is suffering because of you. Your State makes it impossible for me to learn at school and at home. Then again your State wont let my mum work and this makes us poor. My mum is sick and tired of your harassing. My dad is too. His hair was falling out from stress caused by your State. The point is that we want to stop being harassed by you just from some major things like UDI and NAV and my schooling.
We want to be Free. We feel like we are being held prisoners here in Norway. Second, I’m scared like crap when you bang on the door and harass us. I feel like Jerry the mouse and you guys are Tom the cat. I feel like you are trying to eat me and I’m running for cover. This is enough, we can’t stand it. I’m always shaking when I’m at home because of you and I don’t feel safe with you breathing down my neck. Kai „

Ondskap er ikke en sterk nok ord for å beskrive Norges barnevernsystem. Deres grusomhet mot familier og deres barn i Norge må stoppe. Selv under kommunismen var familien fortsatt lykkelig langt mer enn den er i dag i Norge. Denne opplevelsen har denne familien nå opplevd, som mange tusen andre i Norge, men verden fortsetter å være stilletiende.

Link til Facebook Video: klikk HER

Orginally posted in english at stepup4childrensrights.com

Comments

comments

Top
Translate »