Hvordan unslippe barnevernet for godt

Har du meninger? Send oss din mening. Følg oss på Facebook

Barnevernet

Hvis du har problemer med barnevernet er det beste du kan gjør å forlate landet med barna, eller sende barna til venner eller familie i utlandet., Når barna har forlatt landet, må du melde flyttingen på blankett til folkeregisteret slik at utvandringen blir formell. Da mister barnevernet all makt til å gjøre noe med barna.

 

Akuttvedtak

Dette kan du gjøre selv om barnevernet har hentet barna på akuttvedtak. Men du må jo finne barna først i så tilfelle. Du har fremdeles omsorgen inntil fylkesnemnda har avsagt dom.

Fylkesnemnd

Selv med en dom avsagt i fylkesnemnd, kan du unnslippe. Barna må melde flytting og reise før barnevernet kommer for å hente barna. Dette er fullt lovlig! Fylkesnemndas vedtak vil også bli henlagt og slettet om ikke kommunen/barnevernet får tak i barna innen 6 uker. Dette kan de få utsettelse på om de har en rimelig sjanse til å få tak i barna. Dette er altså ikke kidnapping, så politiet blir ikke involvert.

Kidnapping

Har du tapt i fylkesnemnd eller tingrett og barnevernet har omsorgen og barna i sin varetekt, blir det kidnapping om du reiser til utlandet med barna og det kan være straffbart. Da må du i så fall reise til et land som ikke har undertegnet Haag konvensjonen, for ellers vil du kunne bli arrestert og barna sendt tilbake da politiet vil etterlyse deg og barna gjennom Interpol.

Uansett, skal du flykte til utlandet – ikke fortell noen om det. Får barnevernet nyss, kommer de løpende.

 

Comments

comments

Har du meninger? Send oss din mening. Følg oss på Facebook

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*